Аренда дома из сруба в закрытом коттеджном городке под Киевом на Mfair

Аренда дома из сруба в закрытом коттеджном городке под Киевом

Цена

$1,500 / месяц

Характеристики

Этажность: 2
Материал стен: Дерево
Высота потолков, м: 3
Спальных комнат: 3
Общая площадь, м²: 150

Описание

ID 405. Оренда будинку із зрубу в сосновому лісі у закритому котеджному містечку.

Будинок в лісі з каміном та генератором. Хотянівка, Ольжичі

Локація:
Київська область, Вишгородський район, Хотянівка. Котеджне містечко “Ольжичі”.

Планування:
 1 поверх: вітальня з каміном поєднана з кухнею, кабінет / гостьова спальня, санвузол, тераса; 2 поверх: 2 спальних кімнати, санвузол та вихід на терасу.

Будинок повністю мебльований та укомплектований технікою. Новий ремонт та нові меблі. Будинок з каміном. Додатково, у коттеджному містечку встановлені дизельні генератори, на випадок вимкнення світла. Високошвидкісний інтернет.

Котеджне містечко знаходиться на березі притоки річки Десни, у 15 хвилинах їзди від Києва. Містечко в єдиному архітектурному стилі побудоване фінською фірмою-виробником "Контіо". У котеджному містечку: своя служба сервісу та охорони, безперебійне постачання енергії, централізовані комунікації, свій пляж, дитячі та спортивні майданчики, найкрасивіша територія з соснами, газонами, декоративними рослинами, доріжками та підсвічуванням, є дизельний генератор. Є можливість для підходу та швартування невеликих катерів.

Поруч розташовані ресторан Shelest (Шелест), котеджне містечко Good Life Park (Гуд лайф парк), Riviera Village (Рів'єра Вілледж), Київське море. Наша пропозиція найкраща, якщо ви хочете зняти будинок в лісі з каміном на генератором під Києвом. Дом со сруба с камином и генератором, расположен в коттеджном городке Ольжичи в лесу, с выходом на воду. Хотяновка, Вышгородский район. Рядом ресторан Shelest (Шелест), а также коттеджный городок Good Life Park (Гуд лайф парк), Riviera Village (Ривьера Виледж), Киевское море, Вишгород.

Контакты

Вышгород,

увеличить карту

Сообщение

Похожие предложения

Киев
$4,000 / месяц
Вишеньки
$4,200 / месяц
Одесса
$1,500 / месяц
Капитановка
€13,000 / месяц